• Website

The Pleasure Bank

Het project

The pleasure bank is een initiatief van Sharenet International met als doel gebruikers te voorzien van uniek, op plezier gebaseerd beeldmateriaal dat kan worden gebruikt in seksuele voorlichting, documenten en programma’s. Met dit in gedachten hadden we één hoofddoel: een eenvoudige website maken waar mensen afbeeldingen konden vinden en downloaden.

Ons belangrijkste doel met dit project was om het voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken om op plezier gebaseerd beeldmateriaal te vinden dat ze nodig zouden kunnen hebben voor hun projecten. Daarom hebben we gezorgd voor verschillende manieren om eenvoudig te zoeken en te filteren, en om afbeeldingen in pop-ups te tonen in plaats van op afzonderlijke pagina’s.

 

The pleasure bank

De pleasurebank is een project van Sharenet Nederland en is bedoeld om onderwijsinstellingen te voorzien van professioneel beeldmateriaal voor seksuele voorlichting.

  • Type bedrijf

  • NGO

  • Geleverde diensten

  • Website

Het resultaat

Het resultaat is een depotwebsite die professionals en organisaties een bron biedt van uniek beeldmateriaal op het gebied van seksuele voorlichting, gemaakt door een gemeenschap van verschillende kunstenaars.

Bekijk project website

Klaar om een project te starten?

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Laten we beginen