Leer ons kennen

Wij zijn er om uw online problemen om te zetten in oplossingen door vorm en functie te combineren in gebruiksvriendelijke websites.

Ons werk

Wij zijn Dcoders

Wij zijn een team van ontwikkelaars met een passie voor alles wat met design en web te maken heeft. Met meer dan zeven jaar ervaring tussen ons kennen we alle kneepjes om uw project te laten slagen. Wij geloven dat geweldige websites beginnen met het begrijpen van de problemen van onze partners. En we lossen die problemen op door u aangepaste WordPress-thema’s te bieden die passen bij uw zakelijke doelen tegelijkertijd voldoen aan behoeften van uw klanten.

Onze missie is om sterke partnerships op te bouwen met onze klanten. Uw uitdagingen zijn ook onze uitdagingen.

Waarom ons

Waarom Dcoders?

 • Snel en betrouwbare service

  Je eigen website online hebben in minder dan een maand? Dat kan bij ons, wij geloven dat een project niet eeuwig moet duren.

 • Gebruiksvriendelijke sites

  Al onze sites zijn op maat gemaakt en eenvoudig te gebruiken en bij te werken, waardoor uw team kostbare tijd bespaart. Wij geloven dat een website je dagelijkse werk makkelijker moet maken!

 • Wij zijn flexibel

  Staat je project al online en wil je nieuwe toevoegingen? We helpen je graag.

 • Al onze sites zijn op maat gemaakt

  Het heeft geen zin om nutteloze code of opgeblazen thema’s in te laden, al onze websites worden op maat gemaakt met jouw project in gedachten! Zo zorgen we ervoor dat ze zo soepel mogelijk werken en dat de backend gemakkelijk te manoeuvreren is.

 • Vorm & functie

  Wij zijn ervan overtuigd dat een website net zo goed moet werken als hij eruitziet!

Offerte aanvragen

Hoe werken wij

Ons proces

 

 • Eerste bijeenkomst

  We gaan met u om de tafel zitten en leren niet alleen de ins en outs van uw project, maar ook van uw bedrijf kennen. Dit stelt ons in staat om u een projectvoorstel te doen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften.

   

 • Conceptie

  We gaan aan de slag met verschillende ontwerpconcepten en wireframes om u een idee te geven van hoe uw toekomstige website eruit zal zien en zal functioneren.

 • Bouwen

  Zodra u tevreden bent met het ontwerp van de site, is het tijd om te bouwen. We gaan aan de slag met uw nieuwe site. Tijdens deze fase kunt u het volgen, aangezien we u een voorbeeldversie van de site geven die u kunt bekijken.

 • Testen

  Tijdens deze fase testen we de verschillende functies van uw site, verwijderen we eventuele vervelende bugs en zorgen we ervoor dat uw site op alle apparaten werkt.

 • Lancering en ondersteuning

  Zodra het door u is goedgekeurd, is het tijd om uw gloednieuwe site te lanceren. Maar ons werk is nog niet klaar, als u ervoor kiest, zullen we u online blijven helpen met maandelijkse updates en ondersteuning.

Laten we samen werken

Op zoek naar een creatieve oplossing voor je volgende project? Of wil je je huidige site een frisse nieuwe look geven? We helpen je graag, stuur ons gewoon een bericht.