Ons proces

Eerste bijeenkomst

We beginnen met een gesprek waarin we dieper ingaan op uw project. Het belangrijkste is dat we ook uw bedrijf bespreken. Om een website te maken die uw bedrijf goed vertegenwoordigt, moeten we weten wie u bent, wat u doet en hoe. Op basis hiervan kunnen we een goed beeld krijgen van de omvang van het project en welke functies, diensten en pagina’s moeten zorgen voor het succes van uw toekomstige website. 

Op basis van de resultaten van deze bijeenkomst ontvangt u een basisofferte met daarin de projecttijd, prijsstelling en uitsplitsing van pagina’s en functies. 

Indien u akkoord gaat met de offerte sturen wij u een contract. Na ondertekening zijn wij klaar om met uw project aan de slag te gaan. 

Onze prijzen zijn gebaseerd op een minimaal startpunt. De prijs zal stijgen op basis van services en functies die nodig zijn voor het project. 

Conceptie

In deze fase van het project beginnen we met het maken van verschillende ontwerpen voor uw website die passen bij de identiteit van uw bedrijf. Niet alleen dit, maar we zorgen ervoor dat deze pagina’s ook gebruiksvriendelijk zijn, zodat bezoekers de benodigde informatie kunnen vinden en geen problemen hebben met er doorheen klikken. 

Tijdens deze fase plannen we drie bijeenkomsten waarin we de concepten bespreken. Uw feedback is cruciaal, want dit wordt tenslotte uw project. 

Bouwen

Zodra de concepten zijn goedgekeurd, beginnen we met het bouwen van uw toekomstige website. Al onze sites zijn op maat gemaakt in WordPress. We zorgen ervoor dat u alleen opneemt wat nodig is voor uw project en vermijden onnodige code die uw site zou vertragen. 

We houden u tijdens de bouwfase van het project op de hoogte en geven u een link naar een conceptversie van de website, zodat u de voortgang kunt zien. 

Testen

Tijdens deze fase testen we de verschillende functies en vormen van uw website om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Het belangrijkste is dat we ervoor zorgen dat uw site zichtbaar is op verschillende schermformaten en browsers. 

Lancering en ondersteuning

Zodra we de website volledig hebben getest en zeker weten dat deze klaar is voor gebruik, lanceren we deze op ons hostingplatform. Hosting ergens anders is ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele uitvaltijd of problemen die zich op andere platforms kunnen voordoen, aangezien dit buiten onze controle ligt. 

Als u daarvoor kiest, kunnen wij u hosting en ondersteuning bieden tegen een maandelijkse prijs. Wij zorgen ervoor dat uw site wekelijks up-to-date en beveiligd blijft. Elke maand kunt u één uur gratis werkuur gebruiken als u wijzigingen aan de site wilt aanbrengen. Alles voorbij dat uur wordt aan u gefactureerd tegen een tarief van 64 euro per uur.

Onze prijzen

We starten met een basisprijs, zoals hieronder vermeld. De prijzen voor sites zullen stijgen afhankelijk van de reikwijdte en grootte van het project. Bijvoorbeeld het toevoegen van een webshop of custom build functies. Op basis van het eerste gesprek maken wij een offerte en presenteren deze aan u.

Beginprijs

€1500

exclusief BTW

 • Op maat gemaakt en ontworpen WordPress-thema
 • 5 pagina’s.
 • 2 formulieren
 • Domeinnaam registratie
 • Koppeling met Google Analytics
 • Basis SEO-zoekwoorden instellen
 • Hosting de eerste 2 maanden gratis

Service level overeenkomst

€150

per maand

 • Wekelijkse updates
 • 1 uur onbelast werk per maand
 • Beveiliging van de website
 • Hosting door ons verzorgd

Laten we samenwerken


D

Bekijk project