We make

Je eigen website hebben moet niet ingewikkeld zijn, daarom geloven wij in het maken van eenvoudige, kwalitatieve websites die gewoon werken!

Bekijk case

Wie wij zijn

Wij zijn Dcoders

Wij zijn een Amsterdam gebaseerd digitaal agentschap gespecialiseerd in creatieve oplossing voor uw bedrijf, zoals websites, webwinkels, branding en online ondersteuning. Wij streven naar het maken van uniek uitziende sites die snel en eenvoudig te gebruiken zijn.

Meer over ons

Laatste werken

Ons werk

Bekijk onze nieuwste succesverhalen.

Wat we doen

Onze Diensten

Laat ons je helpen met de tools die je nodig hebt voor een perfecte online aanwezigheid.

Webontwikkeling

Al onze websites zijn ontworpen en gebouwd in op maat gemaakte WordPress thema’s. Hierdoor kunnen we snelle en modern ogende sites maken.

Branding

We bieden verschillende branding opties, van logo’s en visitekaartjes tot meer diepgaande opties, zoals een merkboek voor uw bedrijf.

Hosting & ondersteuning

We bieden hosting en ondersteuning tegen een maandelijks bedrag. We beheren de beveiliging en voeren wekelijkse updates uit voor plug-ins.

Hoe werken wij

Ons proces

 

 • Eerste bijeenkomst

  We gaan met u om de tafel zitten en leren niet alleen de ins en outs van uw project, maar ook van uw bedrijf kennen. Dit stelt ons in staat om u een projectvoorstel te doen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften.

   

 • Conceptie

  We gaan aan de slag met verschillende ontwerpconcepten en wireframes om u een idee te geven van hoe uw toekomstige website eruit zal zien en zal functioneren.

 • Bouwen

  Zodra u tevreden bent met het ontwerp van de site, is het tijd om te bouwen. We gaan aan de slag met uw nieuwe site. Tijdens deze fase kunt u het volgen, aangezien we u een voorbeeldversie van de site geven die u kunt bekijken.

 • Testen

  Tijdens deze fase testen we de verschillende functies van uw site, verwijderen we eventuele vervelende bugs en zorgen we ervoor dat uw site op alle apparaten werkt.

 • Lancering en ondersteuning

  Zodra het door u is goedgekeurd, is het tijd om uw gloednieuwe site te lanceren. Maar ons werk is nog niet klaar, als u ervoor kiest, zullen we u online blijven helpen met maandelijkse updates en ondersteuning.

Onze klanten

Maak kennis met de klanten met wie we hebben samengewerkt om hun problemen om te zetten in oplossingen.

Laten we samen werken

Op zoek naar een creatieve oplossing voor je volgende project? Of wil je je huidige site een frisse nieuwe look geven? We helpen je graag, stuur ons gewoon een bericht.